EVDE HARÇLIĞIMI ÇIKARMAK


EVDE HARÇLIĞIMI ÇIKARMAK

                 Pandemiye Girdiğimizden Beri Evden Para Kazanmanın Yollarını Araştırıp Durdum. Birçok Uygulamayı İndirdim, Anket Doldurdum Ama Hiçbiri işe Yaramadı Bende Bunun Mümkün Olmadığını, "durup Dururken Kim Sana Para Verir Ki" Diye Düşünmeye Başladım. Taa Ki Bu Uygulamayı Keşfedene Kadar. İndirip Bir Kaç Görev Yapıp Para Kazandığımı Görünce Ablama Da Tavsiye Ettim İlk Başta Pek önemsemedi Ama En Sonunda Oradaki Paramın Kartıma Aktarıldığını Duyunca Direk Uygulamayı Kullanmaya Başladı. Şimdi O Da İlk Parasını çekmek üzere, Tabii Bende İkinci Paramı.. Yani Siz Sayesinde Evden Para Kazanmanın Mümkün Olduğunu Anladım.

                Para Kazanmak İstememin Sebebi, Babamın Nasıl Olsa Virüs Var Dışarı çıkmıyorsun Bahanesiyle Para Vermemesi Ve Benim Birikim Yapmak İstemem. Hal Böyle Olunca Bende Sizin Uygulamanızla Biraz Para Biriktirip İleride İhtiyaçlarımı Daha Rahat Karşılamak İstiyorum. Hani Bu şeye Benziyor; Kumbarana Cebinde Kalan Kuruşları Atarsın Ve Eninde Sonunda Orada Bi Miktar Para Birikir Ve Onu Gidip Bütünlemek Gerçekten Zordur. Fakat Bu Uygulama Bana O Birikimi Fazlasıyla Sunuyor Ve üstelik Bütünlemek Gibi Bir Sorun Da Yok. Bu Arada Ben 19 Yaşında üniversite öğrencisiyim. Okulların Kapalı Olduğu şu Dönemde Ne Kadar Biriktirirsem, Okullar Açıldığında O Kadar Rahat Edicim.

           Sizlere, Herkese Hitap Eden Ve Kazandıran Bir Uygulama ürettiğiniz İçin çok Teşekkür Ederim. Özellikle öğrenciler Ve Az Maaşla Geçinmeye çalışan Herkesin Kullanması Gereken Bir Uygulama. Bence Yavaşta Olsa Para Biriktirmek İsteyenlerin Başvurabileceği İlk Yöntem Bu Olmalı. Bu Uygulama Dışında Sonradan Denediğim Bir Kaç Uygulama Daha Oldu Ama şunu Söylemeliyim Ki Gerçekten Arada Büyük Fark Var. Kupon Veriyorsunuz, Oyun Oynayarak Kazanma İmkanı Sağlıyorsunuz, Gmail Satın Alıyorsunuz Ve Daha Bir çok Kolay Ve Eğlenceli Yöntem..

Görev Yap Para Kazan

 

Site : https://sendeyorumyapkazan.com/


1 Görev Tamamladı,
TL Kazandı.