GÖREV YAP KAZAN İNTERNETTEN


İnternetten Para Kazanma Görev Yap Para Kazan İnternetten Para Kazanabileceğiniz çeşitli Görevlerin Eklendiği Görev Yaparak Belirli Limite Ulaşınca Paranızı çekebileceğiniz Bir Platformdur.

 Uygulamanın İçiriği Görev Bölümü Bu Bölümde Yeni Görevleri, Yapılan Görevleri, Görev Ekle, Görevlerim İçeren Bölümdür.

1.Yeni Görevler Yapılması Gereken Görevleri Gösteren Bölümdür. Yeni Görevler Eklenmektedir. 2.Yapılan Görevler Yaptığınız Görevleri Gösteren Bölümdür.

3.Görev Ekle Gerekli Bilgileri Doldurarak Sizde Göre Ekleyip Para Kazanabilirsiniz.

4.Görevlerim Aktif Görevlerinizin Aktif Olup Olmadığını Gösteren Bölümdür.

 Bakiye Çek Belirli Limite Ulaşınca Paranızı çekebileceğiniz Bölümdür. 10 TL Olarak Belirlenmiştir. Bakiye Yatır Bakiye Yatırabileceğiniz Bölümdür. Bu Bölümde Hesap Adı, ıban Numarası Gibi Gerekli Bilgiler Girilmelidir. Market Kazancınızı Market Bölümde Kullanarak Değerlendirebilirsiniz. Rank Size Uygun Paketlerden Alarak Daha Fazla Para Kazanabilirsiniz. Kupon Kuponlarınızı Kullanabileceğiniz Bölümdür. Referans Bu Bölüm Daha Fazla Para Kazanmanızı Sağlayan Bölümdür. Size Uygun Paketlerden Seçerek Daha Fazla Para Kazanabilirsiniz. Destek Sormak İstediğiniz Soruları Sorabileceğiniz İletişim Bölümüdür. SSS Kafanıza Takılan Soruları Bulabileceğiniz Bölümdür. Nasıl Üye Olurum Size Vereceğim Link Le üye Olabilir Kayıt Olabilirsiniz. Https://sendeyorumyapkazan.com/


1 Görev Tamamladı,
TL Kazandı.